Снимка Булфото, архивОграничения за полети въведе Русия. Страната съобщи, че е

...
Снимка Булфото, архивОграничения за полети въведе Русия. Страната съобщи, че е
Коментари Харесай

Русия: Опасно е да се лети над Черно море и Крим до 24 април

Снимка Булфото, списък

Ограничения за полети вкара Русия. Страната съобщи, че е въвела за интервала 20-24 април зона рискова за полети на гражданската авиация над Черно море и Крим, сочи оперативна информация за измененията на разпоредбите и обезпечаването на полети (NOTAM), представена от ТАСС.

Общо Русия е издала три NOTAM, настоящи с незначителни разлики до 24 април. Напълно затворени ще бъдат три въздушни трасета в Симферополския регион над акваторията на Черно море. При това зоната за полети над полуостров Крим не се затваря.

Както следва от NOTAM, в някои зони работи възбрана единствено за височина над 11 900 м, което е по-високо от височината на полетите на гражданската авиация, в други - над 6100 м, а някъде са затворени напълно зоните над морското ниво.

По-рано пресслужбата на съветския Черноморски флот заяви за извършени учения, в които са били задействани повече от 20 бойни кораба и катера, както и шест ескадрили бойни самолети от Висш съдебен съвет на Южния боен окръг, отбелязва ТАСС.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР